Nieuws

De angst voor ogen

Het is een vroege ochtend. Het is herfst. Ik hoor de wind blazen en de regen vallen. Dit zorgde al voor een chagrijnige ochtend. Ik ging koffie pakken en staarde levenloos naar mijn telefoon. Mijn vriend werd ook wakker en de eerst vraag die hij stelde was: “waarom kijk je zo boos?”. Ik snauwde al snel naar hem en kwam erg kattig over. Dit kwam dan ook gewoon door mijn ochtendhumeur. Hij is er langzamerhand wel aan gewent. Nadat ik mijn koffie op had en een broodje naar binnen had gewerkt voelde ik me al beter. Ik ging naar mijn vriend en zei sorry voor het snauwen. Hij pakte me vast gaf me een knuffel en fluisterde in mijn oor: “ik ken je toch langer dan vandaag”. Ik begon er van te blozen en gaf hem een dikke kus. Ik zwijmelde weg van verliefdheid. Tot dat ik naar de klok keek. Ik was laat!

Chagrijnige ochtend

Ik pakte snel mijn spullen bij elkaar en sprong onder de douche. Ik vroeg mijn vriend om mijn kleren klaar te leggen zodat ik gelijk kon gaan. Maar natuurlijk heeft hij geen gevoel voor mode dus moest ik uiteindelijk toch mijn kleding zelf uitkiezen. Ik greep al mijn spullen gooide het in een tas en liep de deur uit. Bijna bij mijn auto kwam ik erachter dat ik mijn telefoon was vergeten. Dus weer terug naar binnen. Mijn vriend kwam naar me toe en zei erg sarcastisch “ben je mijn kus vergeten”. Ik pakte snel mijn telefoon en gaf hem een kus, ik had geen zin om tegen het sarcastische gedrag in te gaan. Twee keer snauwen in een ochtend is natuurlijk ook niet erg goed.

Alles keerde zwart

Ik sprong mijn auto in en begon te rijden. Het regende hard. Ik zat dan ook drijfnat in mijn auto. Ik zag slecht dus ik probeerde zo voorzichtig mogelijk te rijden. En opeens werd het even donker voor mijn ogen. Ik schrok. Ik hoorde piepende banden ne mensen schreeuwen. Ik deed mijn ogen open en zag allemaal gebotste auto’s. Het was een kettingbotsing. Ik stapte mijn auto uit en belde gelijk mijn vriend. Hij kwam me halen en bracht me naar het ziekenhuis om me te laten checken. Het zag er allemaal niet goed uit en de ziekenhuiskosten zijn altijd zo hoog. Al die rekeningen kon ik niet betalen.  

Met een gerust hart

Op deze manier gingen mijn vriend en ik kijken wat we eraan konden doen. Zo kwamen we bij een site die dit allemaal voor ons kon uitvogelen. Dit was namelijk bij Brugman advocaten. Zij zoeken uit wie de schade moet vergoeden. Dat is de persoon die het ongeluk heeft veroorzaakt. Zo kon ik mij focussen op mijn herstel en konden de advocaten uitzoeken hoe het nou verder gaat. Pp de site kon ik veel lezen wat ik er precies aan had. En waar ik natuurlijk een vergoeding voor kreeg. Zo zag ik dat er ook een vergoeding is wanneer je een studievertraging oploopt. Zo kwam ik steeds meer te weten en leken dit de beste mensen die mijn konden helpen!

Geef een reactie