Nieuws

Transportfiets dames: makkelijk in de stad

Er zijn tegenwoordig vele manieren om goederen te transporteren. Maar dan denken we vaak aan grote vervoermiddelen zoals vrachtwagens en schepen. Maar die kunnen niet overal even makkelijk komen. En zeker vrachtwagens staan nogal eens vast in de file. Een veel eenvoudiger manier van transporteren is de fiets. Je ziet het al overal in het straatbeeld gebeuren: pizza bezorgers, de post en allerlei andere bedrijven die goederen van de ene naar de andere plaats moeten vervoeren gebruiken de fiets. Een fiets kan heel wat hebben en je rijdt er makkelijk mee weg tussen het drukke verkeer. Met name in de grote stad zie je het gebruik van de fiets als transportfiets steeds meer toenemen. Een transportfiets heb je in allerlei soorten en maten. Er is ook een speciale transportfiets dames. En dat komt goed uit, vrouwen transporteren heel wat op een fiets.

Transportfiets dames: van school naar spotclub

Met een stevige transportfiets dames vervoer je makkelijk en veilig je kinderen van en naar school en van en naar de sportclub. Daarna doe je er boodschappen mee en ga je naar je werk met al je kantoorbenodigdheden op sleeptouw. Een transportfiets dames heeft een lage instap en daardoor houd je makkelijker je evenwicht bij het op en afstappen. Ook heeft hij een stevige voordrager waar je met gemak een mand of krat kan opzetten. De meeste transportfietsen hebben drie versnellingen, maar je hebt ze ook met zeven versnellingen voor het ultieme trapgemak. Het is belangrijk om van te voren te weten waar je de fiets voor gaat gebruiken zodat je ook kan kiezen welk type fiets het best bij je past. Mogelijk heb je genoeg aan drie versnellingen, maar fiets je veel door afwisselend landschap, met veel klimmen en lange wegen, dan kunnen zeven versnellingen ook heel handig zijn. Zo bespaar je energie en kun je zo nodig een stuk verder fietsen.

Stevige fiets

Een transportfiets dames heeft een stevig frame. Niet alleen kun je voorop de fiets een krat kwijt, achterop de fiets is ruimte voor fietstassen en een kinderzitje. Ideaal voor veel vrouwen en moeders die sowieso al veel op de fiets doen. Een transportfiets dames kan dus heel wat verduren en zoals gezegd is het een ideaal vervoer voor in de stad. Ga je opzoek naar zo’n fiets laat je dan goed informeren en probeer er een paar uit totdat je die fiets gevonden hebt die past bij jouw leven en vooral bij wat jij elke dag meeneemt. En dan is het fietsen maar!

Geef een reactie